Salg af wrap og hø i høj kvalitet tilbydes

Hos Niemanns Maskinstation A/S tilbyder vi salg af wrap og hø for kunder i Herfølge, Køge, Ringsted, Rønnede og omegn.

Vi har igennem flere år presset og wrappet til heste og køer. Dette har givet os know how, som sikrer dig en foder af høj kvalitet til dine dyr. Vi bruger høj kvalitets wrapfolie fra Tyske JBS af mærket Harvest, som sikrer dig en 100 % konservering af din wrap. Vi tilbyder selvfølgelig en totalløsning for dig, lige fra slåning og sammenkøring i stak til salg af wrap.

​Vi presser wrap i to størrelser

Minibig 80 X 70 er størrelsen til det større hesthold ved salg af wrap. Størrelsen er 80 x 70 cm i grundmål, men længden kan laves efter ønske mellem 100 cm. til 180cm. Alt efter størrelsen på ballen og græssets vandprocent vejer disse baller mellem 125 og 350 kg.

Hø presses i samme størrelser som wrap, dog kan man efter ønske få dem lavet længere. Det betyder, at man i størrelsen 80 x 70 cm. kan få ballen i op 230 cm.

Slåning og rivning ved salg af wrap

Slåning i forbindelse med vores salg af wrap udføres med skiveslåmaskine med crimper. Dette betyder, at græsset efterlades "knækket" og spredt, som giver hurtigere tørring og en lettere håndtering efterfølgende.

Rivning tilbydes med splitter, siderive eller storriver, alt efter ønske.​

Kontakt os og hør mere om vores salg af wrap og hø

Ring på telefon 56 28 34 22 eller skriv til e-mail info@niemanns.dk, hvis du vil høre mere.

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

NIEMANNS MASKINSTATION A/S -  Slimmingevej 2 , 4682 Tureby  -  Tlf.: 56 28 34 22  -  E-mail: info@niemanns.dk   -  CVR: 30527321