Kloakservice og kloakspuling udføres​

​Hos Niemanns Maskinstation A/S udfører vi både service af kloak og kloakspuling for kunder i og omkring Køge, Ringsted, Rønnede og Herfølge.

Vi udfører følgende inden for kloakservice

Drænarbejde

De seneste års nedbørsmængder har vist over for mange jordbrugere, hvor vigtigt det er, at vandet kan løbe frit i dræn og vandløb. Og det er vel nok det vigtigste forhold i marken for at opnå sunde planter med et godt rodnet, og dermed fornuftige udbytter. 

Drænene skal være i orden. Derfor tilbyder vi flere løsninger inden for dræning og vedligeholdelse af dræn i forbindelse med vores kloakservice.

Kloakspuling med stor kombispuler

Til spuling af kloak har vi vores Kombispuler, som medbringer 3000 liter spulevand og har en slamsugerbeholder på 7000 liter. 

Der spules med 1/2" gummislange i de mindre dræn og 3/4" PVC slange i de større dræn med en rækkevidde på henholdsvis 80 meter og 160 meter. 

Vi har en bred vifte af forskellige spuledyser, som bestemmes ud fra dræntype og opgavens art. Spuleren er fjernbetjent, så vores maskinfører har god mulighed for at følge vores kloakspuling så tæt på som muligt.

Rodskæring

Mange ældre dræn og især hoveddræn er rørlagte grøfter, og disse dræn er typisk placeret i skel, hvorpå der vokser levende hegn. Det betyder rødder i drænene. Det er vigtigt, at man med jævne mellemrum rodskærer disse dræn, for er der allerede en blokade, der er forårsaget af rødder, kan det være ret besværligt og tidskrævende at fjerne den. 

Det kan vi selvfølgelig ordne i forbindelse med kloakservice. Vores spuler har altid rodskæren med, som passer til flere forskellige rørdimensioner.

Søgning med radiosonde

Hvor ligger drænet? Hvor er blokaden? Intet Drænkort.

Med vores radiosøger kan man altid nemt og hurtigt finde drænets forløb og hvor en eventuel uløselig blokade er. 

Radiosøgeren virker sådan, at den finder en sonde, man sætte på spulerslangen. Dette gøres med en nøgagtighed på 10cm2. På denne måde sparer man mange gravetimer, når man leder efter dræn.

Kontakt os og hør mere om vores kloakservice og kloakspuling

Ønsker du at høre mere om vores kloakspuling eller nogle af de andre former for kloakservice, som vi tilbyder, kan vi kontakte på telefon 56 28 34 22 eller e-mail info@niemanns.dk.

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 20 anmeldelser på Facebook

NIEMANNS MASKINSTATION A/S -  Slimmingevej 2 , 4682 Tureby  -  Tlf.: 56 28 34 22  -  E-mail: info@niemanns.dk   -  CVR: 30527321